Pintant la vila

Un immens i original mural a Sant Hilari Sacalm (La Selva).

Si haguéssiu de resumir en només un quadre tot el que identifica la vostra població o ciutat, segurament us plantejaria un seriós problema. Doncs aquest és el repte que van tenir els alumnes de l’Aula d’Art de Sant Hilari de Sacalm fa uns anys. Però el resultat és més que excel·lent.

Mural a Sant Hilari Sacalm. La Selva

Aprofitant la paret d’un habitatge, van donar forma a una taula on, tot recordant l’estil de Dalí, un pagès estira unes tovalles d’on cauen diferents elements relacionats amb la vila.

A més del record a la restauració o la pagesia, trobem les castanyes i els bolets de la tardor, una bola de neu que evoca els freds hiverns de les Guilleries, l’aigua que tan famosa ha fet la vila o el casc del tradicional via crucis vivent, celebrat des de fa més de tres segles.

Signatura dels artistes del Mural a Sant Hilari Sacalm

Al costat de la signatura dels autors d’aquest mural a Sant Hilari Sacalm, hi ha una marieta feta amb un casc. Potser ens parla amb cert humor, del fràgil equilibri de la natura, que necessita protecció per part de tothom.

Una marieta feta amb un casc. Mural a Sant Hilari Sacalm

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Situacióveure el mapa

Saber més

Què veure a prop

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Afegeix una imatge si vols (només JPG)

En compliment del deure d'informar-te de les circumstàncies i condicions del tractament de les teves dades i dels drets que t'assisteixen, t’informo del següent:

  • Responsable del tractament: Alfons Martín Cornella.
  • Finalitat del tractament de les teves dades: moderar els comentaris per evitar el correu brossa i/o informar-te dels nous comentaris d'aquesta entrada de Rondaller.cat.
  • Conservació de les dades: les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que és exigible legalment, sent destruïdes posteriorment mitjançant processos segurs.
  • Legitimació per al tractament: consentiment explícit a l'acceptar les condicions d'ús del formulari d'alta al butlletí.
  • Destinataris de les teves dades personals: no es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos que existeixi una obligació legal. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals.
  • Els teus drets: pots revocar el consentiment i exercir els teus drets a accedir, rectificar, oposar-te, limitar, portar i suprimir dades escrivint a Alfons Martín Cornella, a l'avinguda de Lluís Companys, 27-37, escala 3, 4rt 1a, 08340 Vilassar de Mar, Barcelona, a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).