Mapa de llocs

Al mapa de llocs de Rondaller trobaràs els indrets anomenats en aquest.

Tria el lloc que vols consultar. Fent clic damunt de cada fita, apareix l’enllaç de l’article on s’en parla.

A la part esquerra del mapa hi ha un menú on pots seleccionar una o diverses zones que vulguis consultar: províncies catalanes, Barcelona ciutat o indrets de fóra de Catalunya. Fent clic damunt de cada apartat, es desplega el llistat de poblacions de cada un.

PAl mapa de llocs de Rondaller també pots utilitzar l’eina de cerca que trobaràs a la part superior esquerra del mapa (dins un requadre vermell), introduint una població o una paraula clau.

Un color per a cada lloc

Per acabar i per tal de que sigui més visual, cada zona està identificada amb un color. Per exemple:

El Gurri. Vic. Osona, mapa de llocs de Rondaller

Si detectes alguna errada o inexactitud, t’agrairé deixis un comentari al blog, per tal de solucionar-ho el més aviat possible. I si tot plegat t’ha resultat útil, també m’agradarà saber-ho.

One comment

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Afegeix una imatge si vols (només JPG)

En compliment del deure d'informar-te de les circumstàncies i condicions del tractament de les teves dades i dels drets que t'assisteixen, t’informo del següent:

  • Responsable del tractament: Alfons Martín Cornella.
  • Finalitat del tractament de les teves dades: moderar els comentaris per evitar el correu brossa i/o informar-te dels nous comentaris d'aquesta entrada de Rondaller.cat.
  • Conservació de les dades: les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que és exigible legalment, sent destruïdes posteriorment mitjançant processos segurs.
  • Legitimació per al tractament: consentiment explícit a l'acceptar les condicions d'ús del formulari d'alta al butlletí.
  • Destinataris de les teves dades personals: no es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos que existeixi una obligació legal. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals.
  • Els teus drets: pots revocar el consentiment i exercir els teus drets a accedir, rectificar, oposar-te, limitar, portar i suprimir dades escrivint a Alfons Martín Cornella, a l'avinguda de Lluís Companys, 27-37, escala 3, 4rt 1a, 08340 Vilassar de Mar, Barcelona, a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).