El Gurri. Vic. Osona

Mapa de llocs

Al mapa de llocs de Rondaller trobaràs els indrets anomenats al blog Rondaller. Fent clic damunt de cada fita apareix l’enllaç de l’article on s’en parla.

A la part superior esquerra del mapa hi ha un símbol quadrat amb una fletxa que permet obrir diversos apartats segons es tracti de llocs de Catalunya, de fóra de Catalunya o específicament de ciutats importants. Fent clic damunt la fletxa corresponent es desplega el llistat de cada un.

[googlemaps https://mapsengine.google.com/map/embed?mid=znjwc4pb-9SM.kfudV6DcDju4&w=640&h=480]

També pots utilitzar l’eina de cerca que trobaràs a la columna esquerra d’aquest bloc, introduint la paraula o paraules més importants, com el nom d’un arquitecte, una masia o un pont.

Si ho desitges, pots entrar directament al mapa de llocs de Rondaller i triar el lloc que vols consultar. En color verd tens les localitzacions a Barcelona ciutat. En vermell, les de la província de Barcelona. En verd, les de la província de Tarragona. En lila, les de la província de Lleida. I en taronja, les de la província de Girona.

Finalment, en color blau fosc s’indiquen tots els indrets de fóra de Catalunya.

El Gurri. Vic. Osona, mapa de llocs de Rondaller