Itineraris

He dividit els itineraris en tres grans classificacions: urbans, a peu, amb moto i amb cotxe.

Si són a peu, gairebé sempre es tracta de passejades i no pas de grans excursions, tot i que hi ha alguna excepció. Sovint són aptes per fer-les amb la família. Si vols fer una GR serà millor anar a les pàgines dels centres excursionistes. També trobaràs itineraris urbans, que et permetran descobrir el patrimoni.

Itineraris, Panoràmica amb els boscos de la Fageda d'en Jordà a la Garrotxa.

De la mateixa manera, les rutes amb moto són curtes i molt tranquil·les. El cul no m’aguanta per fer masses quilòmetres i tampoc em va volar per la carretera ni fer derrapades. No sóc un gran motero, però m’agrada gaudir del paisatge amb la moto i fer aturades. 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Afegeix una imatge si vols (només JPG)

En compliment del deure d'informar-te de les circumstàncies i condicions del tractament de les teves dades i dels drets que t'assisteixen, t’informo del següent:

  • Responsable del tractament: Alfons Martín Cornella.
  • Finalitat del tractament de les teves dades: moderar els comentaris per evitar el correu brossa i/o informar-te dels nous comentaris d'aquesta entrada de Rondaller.cat.
  • Conservació de les dades: les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que és exigible legalment, sent destruïdes posteriorment mitjançant processos segurs.
  • Legitimació per al tractament: consentiment explícit a l'acceptar les condicions d'ús del formulari d'alta al butlletí.
  • Destinataris de les teves dades personals: no es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos que existeixi una obligació legal. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals.
  • Els teus drets: pots revocar el consentiment i exercir els teus drets a accedir, rectificar, oposar-te, limitar, portar i suprimir dades escrivint a Alfons Martín Cornella, a l'avinguda de Lluís Companys, 27-37, escala 3, 4rt 1a, 08340 Vilassar de Mar, Barcelona, a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).