itineraris, Collsacabra, Cabrerès, Osona, Sau, cingles,

Itineraris

He dividit els itineraris en tres grans classificacions: urbans, a peu, amb moto i amb cotxe.

Si són a peu, gairebé sempre es tracta de passejades i no pas de grans excursions, tot i que hi ha alguna excepció. Sovint són aptes per fer-les amb la família. Si vols fer una GR serà millor anar a les pàgines dels centres excursionistes. També trobaràs itineraris urbans, que et permetran descobrir el patrimoni.

Itineraris, Panoràmica amb els boscos de la Fageda d'en Jordà a la Garrotxa.

De la mateixa manera, les rutes amb moto són curtes i molt tranquil·les. El cul no m’aguanta per fer masses quilòmetres i tampoc em va volar per la carretera ni fer derrapades. No sóc un gran motero, però m’agrada gaudir del paisatge amb la moto i fer aturades.