La farmàcia que va recòrrer 500 km

Al Masnou (Maresme) hi ha els laboratoris Alcon Cusí. Però això segurament ja ho sabeu. El que sorprèn és que dins el recinte hi ha una joia: l’antiga farmàcia de l’abadia benedictina de Santa Maria La Real, de Nájera (La Rioja).

Farmàcia benedictina

Només es pot visitar determinats dies que cal esbrinar trucant abans. Però us asseguro que val la pena per l’excel·lent conservació del mobiliari, la impressionant col·lecció de pots de medicaments i la biblioteca amb més de 10.000 volums.

Farmàcia benedictina

A més, les explicacions del guia són molt interessants. Us assabentareu com va anar a parar tan lluny tot això i descobrireu estris estranys com uns motlles per fer supositoris (per cert, una mica grans pel forat per on havien d’entrar…).

INFORMACIÓ PRÀCTICA

 • Situació: veure el mapa
 • Qui: apte per a totes les edats, però potser els nens massa petits s’avorreixin.
 • Durada: unes 2 hores
 • Preu: és gratuït!
 • Info: reserva prèvia trucant al 93 497 70 00, ext. 3357.
  També podeu enviar un correu a jordi.dolz@alconlabs.com
 • Què veure a prop:
  Cementiri del Masnou
  – Museu de la Nàutica