Mural a Sant Hilari Sacalm. La Selva.

Pintant la vila

Un immens i original mural a Sant Hilari Sacalm (La Selva).

Si haguéssiu de resumir en només un quadre tot el que identifica la vostra població o ciutat, segurament us plantejaria un seriós problema. Doncs aquest és el repte que van tenir els alumnes de l’Aula d’Art de Sant Hilari de Sacalm fa uns anys. Però el resultat és més que excel·lent.

Mural a Sant Hilari Sacalm. La Selva

Aprofitant la paret d’un habitatge, van donar forma a una taula on, tot recordant l’estil de Dalí, un pagès estira unes tovalles d’on cauen diferents elements relacionats amb la vila.

A més del record a la restauració o la pagesia, trobem les castanyes i els bolets de la tardor, una bola de neu que evoca els freds hiverns de les Guilleries, l’aigua que tan famosa ha fet la vila o el casc del tradicional via crucis vivent, celebrat des de fa més de tres segles.

Signatura dels artistes del Mural a Sant Hilari Sacalm

Al costat de la signatura dels autors d’aquest mural a Sant Hilari Sacalm, hi ha una marieta feta amb un casc. Potser ens parla amb cert humor, del fràgil equilibri de la natura, que necessita protecció per part de tothom.

Una marieta feta amb un casc. Mural a Sant Hilari Sacalm

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Situacióveure el mapa

Saber més

Què veure a prop