Dosrius

El mur de la fama de Dosrius

Des de Dosrius (Maresme) vam fer una excursió pel bosc, però ens vam perdre i ens vam trobar al bell mig de la malesa sense saber com sortir. Les punxes i els insectes van aprofitar per fer festa grossa amb les nostres cames. Però no és aquest el motiu d’aquest escrit.

Al final del carrer Rials comença un camí que sembla que l’haguessin encimentat a corre-cuita i de molt mala gana una nit de llamps i trons. No imagino cap vehicle pujant per allà sense perdre una roda. I penses, qui coi viurà per aquests andurrials? Quan s’acaba el ciment i segueixes pujant i pujant (ja ens havíem perdut), arribes a un lloc ben estrany: un mur de ciment que sembla com un laberint, sense ser-ho, com els que es feien als anys 70. Heu vist a Barcelona l’edifici que havia estat de TeleXpres (Aragó amb Roger de Flor)? Doncs això, encara que més rudimentari.

Repartits per tot el mur, un bon nombre de medallons, també de ciment, amb cares en relleu de personatges famosos: Dalí, Charlie Rivel, … I tot està abandonat, allà entre els pins. Em vénen tantes preguntes! Però no sé a qui preguntar.

Dosrius

INFORMACIÓ PRÀCTICA